Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

100% Biodegradable Compostable Kraft Paper Bowl Me ka Poʻi Nui Saladi kīʻaha Mea Hana ʻia i waho

2021-12-08

Poalua-lā-lā,
Pehea 'oe i kēia lā? ʻO Lvsheng iaʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻiaAloha oe
E hoʻi kākou i Lvsheng Series o NO KE kumu a me nā pōmaikaʻi e pono ai a pono e hoʻohana nā mea ʻai hale ʻaina i ka ʻeke hoʻomau.
E helu kākou i 5 mau kumu nui e hoʻohana ai ka mea hale ʻaina iā Lvsheng's.ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻia, ma kahi o ka plastic:
1. E mālama pono i ke ola moana:ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻiaʻaʻole liʻiliʻi paha ka pōʻino no ke kai, no ka mea, ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o 90 mau lā e pala.
2. Ka mālama pono ʻana i nā kino wai: ʻO ka ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ʻaʻole kemika a palekana. ʻAʻole ia e lawe i nā waiwai carcinogenic, hiki ke komo i loko o nā kino wai e pōʻino i ke kai a me ke kanaka.
3.Less ʻōpala: ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i komo mai e hakakā i ka ʻōpala a ʻoki i ke kaomi ma nā ʻāina. 'A'ole e like me Styrofoam a i 'ole ka plastic, hiki ke hana hou 'ia nā kī'aha bio/pepa, a hiki ke ho'ololi 'ia i mea pono 'ē a'e.
4.Healthy a palekana no ka hoʻohana ʻana o ke kanaka : ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻia e loaʻa mai i ka pepa palekana meaʻai a me kahi uhi mea kanu. ʻAʻohe kemika & ʻaʻohe makaʻu i nā hopena olakino.
5. Affordable a hoʻomau no ka ʻoihana:ʻO ka pōʻai pepa Kraft hiki ke hoʻoheheʻe ʻiahāʻawi pū i kahi koho i nā plastics me nā kumukūʻai kūpono ke kūʻai aku maLvsheng. No laila, ʻaʻole koʻikoʻi kāu ʻoihana e pili ana i ka waihona kālā bio-packaging
------------------------------------------------- --------------
Loaʻa i ka hihia o 600 Pcs -
E kauoha i kēia manawa ma www.kraftpaperbowl.com
------------------------------------------------- ---------------
Inā ʻaʻole ʻoe e hahai mai iā mākou, e kaomi i kēlā pihi hahai me ka wikiwiki a loaʻa i ka hoʻolālā hou o Lvsheng-packaging, deal, a me ka hoʻolaha me mākou!
https://www.kraftpaperbowl.com/biodegradable-compostable-kraft-paper-bowl.html

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept