Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Pehea e koho ai i ka Salad Paper Bowl maikaʻi a me ka hale hana kīʻaha kīʻaha pepa pono?

2022-01-08

Ke ʻōlelo mau nei mākou he maʻalahi ke kūʻai aku, akā paʻakikī i ka lawelawe ʻana i nā mea kūʻai aku. Inā ʻoe he mea hoʻolaha a mea kūʻai nui paha i ka hoʻopili ʻai meaʻai hoʻopau, pono ka maikaʻi o ka huahana, pehea e koho ai i ka maikaʻi.Nā Poʻi Pepa Krafta

He mea nui ka hale hana hilinaʻi, i kēia manawa e haʻi wau iā ʻoe ma lalo nei:

Hāʻawi mākou i ka mea nui i ka maikaʻi o ka huahana o kā mākou microwavableKiola Pepa Kraft hiki ke hoopauʻoi aku ka nui o kā mākou Microwavable Food Paper Bowl a me Paper Soup Tub and Bowl.

Hāʻawi mākou i nā mea kūʻai aku i ke kīʻaha kraft maikaʻi no nā huahana meaʻai a noʻonoʻo i ka lawelawe ma hope o ke kūʻai aku e hoʻokō i nā pono o kēlā me kēia mea kūʻai.

HIGH QUALITY a lōʻihi: kā mākoukīʻaha salakeke Krafthana ʻia mai ka pepa kraft High Quality. He kūpono no nā meaʻai wela a me ke anu, maʻalahi e ahu, a paʻa loa.

ʻOi aku ka maikaʻi loa ma ka mākeke: ʻO kā mākou Diposable Kraft Paper Bowl ka mea kūʻai loa ma ka mākeke ke kūʻai aku nei mākou i ka Wholesale. Maikaʻi no nā pīniki, nā pāʻina a me nā mea kuke, ʻo kā mākou pro-grade Kiola Pepa Kraft hiki ke hoopau e hoʻopau i ka pilikia mai ka lawelawe ʻana i ka meaʻai e like me ke kīʻaha pepa hoʻopau. 1 pahu pahu he 600 mau ʻāpana kraft bow.

MICROWAVABLE: Mālama ʻia kā mākou kīʻaha pepa i hoʻohana ʻia i ka microwave a me ka paʻukū a hiki ke kū i ka 120 degere Fahrenheit.

E lawelawe i nā ʻano like ʻole: ʻO kā mākou kīʻaha pepa hoʻohana he mea hoʻohui maikaʻi loa i kāu deli, cafe, hale ʻai, ʻoihana lawe meaʻai. Nui no ka ʻoi aku ma mua o kahi kīʻaha sopa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia ma ke ʻano he pā ʻai meaʻai, e lawelawe i nā meaʻai raiki, Appetizer, nā kīʻaha hoʻokahi, e like mePoʻo Salada, Kiʻi huaʻai, kīʻaha meaʻai, macaroni a me ka salakeke ʻuala.

He aha nā ʻano like ʻole i loaʻa?
Hāʻawi mākou ma mua o 30 mau nui like ʻole o ka Kraft Paper Bowl, me ʻekolu mau poʻi pili i hiki i kēia mau kīʻaha ke lilo i mea ʻai nui, ʻaoʻao a mea ʻono paha.

He aha nā hiʻohiʻona o Lvsheng factory Kraft Paper Bowl?
He hiʻohiʻona koʻikoʻi ka lining PE o nā kīʻaha meaʻai a Lvsheng no ka mea e hāʻawi ana kēia papa i ka makū a me ka pale ʻana i ka momona, ʻo ia hoʻi e noho paʻa nā mea wai o ka ʻike i loko o ka pahu. ʻO ka kraft waho ke kōkua i kēia hopena ma muli o kona ikaika kiʻekiʻe i hoʻohālikelike ʻia me nā mea pepa ʻē aʻe. Eia kekahi, ʻo ka Kraft Paper Bowl ka microwave palekana, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻomaʻamaʻa maʻalahi i kā lākou meaʻai e hoʻonui i ko lākou leʻaleʻa i kāu huahana a hoʻomaikaʻi i kā lākou ʻike holoʻokoʻa holoʻokoʻa.

He ʻoluʻolu anei ka Kraft Paper Bowl?

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept